Denne artikel er sponsoreret.

Står menuen på romantik? Så skal du have helt styr på do’s and don’ts for den romantiske middag. Det vil nemlig hjælpe dig med at få succes med daten, så den bliver en god oplevelse for begge parter – ikke mindst en god kulinarisk oplevelse.

En date, der aldrig går af mode, er en romantisk middag for to. Men hvordan laver man lige den helt perfekte middagsaftale, der får romantikken helt op at ringe? Læs med og få et par simple, men effektive tips.

Play it safe, men ikke kedeligt

Det kan være en god idé at play it safe, når det kommer til den romantiske middag. Det betyder selvfølgelig ikke, at middagen skal være kedelig, for det er hverken særligt romantisk eller sexet. Ikke desto mindre kan det være en stor hjælp at holde dig til, hvad du ved, din date kan lide. Derfor er et vist kendskab til ham eller hende, og vedkommendes smagsløg, en stor fordel.

Sørg for at spørge ind til, hvad der gør din dates smagsløg glade, og hvad der tænder dem af. På den måde undgår du en akavet situation, hvor daten er nødt til at bekende kulør og fortælle dig, at han eller hun ikke kan lide maden – eller, måske endnu værre, at vedkommende tvinger maden ned med et ansigtsudtryk, der siger alt.

Som nævnt skal middagen naturligvis ikke være kedelig. Hvis din date er vild med fisk, kan du således tænke i kreative baner for sådanne retter. Måske er det regnbuefarvet kaviar, der skal på toppen for at gøre måltidet ekstra imponerende? Eller hvad med en særligt smagfuld dressing med dild og citron?

En romantisk middag er meget mere end maden

Det er vigtigt at være opmærksom på, at det er så meget mere end bare maden, der udgør den romantiske middag. Således er ting som borddækningen og belysningen helt essentiel for at sætte stemningen.

Levende lys og blomster på bordet kan kun gøre atmosfæren endnu mere uimodståelig. Det samme gælder for god vin i sofistikerede glas og musik, som fylder rummet med søde toner. Udvælg hver ingrediens til daten med omhu, så du har gjort alt, hvad du kan, for at det bliver en god aften.

Til middag hos…

… dig, men med hvem? Dét er spørgsmålet. Der er imidlertid mange muligheder i dag, hvor internettet flyder over med smarte platforme til dating. Det skulle altså ikke være noget problem at finde lige præcis dén type date, du er på udkig efter.

Online kan du nemlig tilgå alt fra sexdating til de mere uskyldige og romantiske formater. Husk dog, at det altid er en god idé, at det første møde tager plads på et offentligt sted.