Guide: Sådan planlægger du festen

Skal du være vært eller værtinde for den næste store fest? Har du tjek på festplanlægningen og alle arbejdsopgaverne? Når man skal holde fest, så kan det faktisk være mere omfattende, end man måske lige går og regner med. Der skal findes plads og så skal menuen også planlægges. Det kan være et kæmpe arbejde, hvis man selv skal stå for madlavningen. Derfor er det en god idé at benytte en cater til jobbet. Læs med her.

                     

Fødevarevirksomhed med fokus på catering

Hos Madfolk.dk, kan du få lækker mad til festen. Den nye nordiske cater, tilbyder lækre menuer og buffeter, så du slipper for at stå for maden til festen. Deres spændende sammensætninger og lækre råvarer, kan helt sikkert blive et hit til festen. Madfolk.dk tilbyder levering på hele Sjælland eller man kan vælge at hente det selv, i Herlev. Det endvidere også muligt at få en privat kok til et arrangement, hvis dette er et ønske.

 

Fødevarevirksomheden tilbyder håndplukkede råvarer og et koncept i særklasse. Så hvis du selv vil slippe for madlavningen og gerne vil kræse om denne del, så kontakt Madfolk.dk.

 

Hensyn til festens formål

Det er ikke lige meget, hvad der bliver fejret. Der er forskel på om det er konfirmation, et bryllup eller en nytårsfest. Derfor bør der selvfølgelig tages hensyn til, hvilket mad der skal serveres. Der kan være forskel på, hvilke dekorationer og pynt der skal være til stede. Det er heller ikke lige meget, hvilke typer gæster, som kommer. Er der mange børn, skal festen selvfølgelig også være børnevenlig. Her er det relevant at tænke over, at der også skal være mad, som de kan spise.

 

Hvis det er et aftenarrangement, er der måske også forskel i forhold til drikkevarer, kontra hvis det er et arrangement tidligere på dagen.