Drømmer du om at komme i god form? Så kan det være, at du skal investere i en pull up bar. Læs med her og få tips til, hvor en pull up bar er et god valg.

Chin up bar, dip bar eller pull up bar. Kært barn har mange navne. Med en pull up bar kan du styrke dine biceps og ryg – og hvis du kombinerer din træning med en pull up bar med andre former for træningsudstyr står du stærkt i din træning. Hvis du ikke er så vild med at træne i et fitnesscenter sammen med en masse andre kan du indrette dit helt eget træningsrum derhjemme med forskelligt træningsudstyr. Ved at kombinere forskellige former for udstyr kan du komme langt og styrke hele din krop.

En pull up bar kommer i flere forskellige former og typer. Nogle kan du montere i en dørkarm eller på væggen afhængig af, hvad der passer dig bedst. En pull up bar er altså forholdsvis nem at installere i dit hjem og giver god styrke til din ryg og biceps.

Når du træner er det en god idé at sørge for ikke kun at have fokus på din træning, men også have fokus på din kost og salt og væskebalance, hvis du gerne vil opnå gode resultater. På den måde tager du hånd om hele din træningsindsats. Find masser af gode råd hos den personlige træner Casper Hessellund, som har mange års erfaring med personlig træning.

Inden du køber en pull up bar er det værd at overveje om du vil have en pull up bar på stativ eller om du vil have en der kan hænge på væggen, det afhænger af, hvor meget plads du har i dit hjem.